Under en graviditet töjs bukmuskulaturen ut och mister kontakt med nervsystemet, vilket kan skapa en del problem i vardagen. Jag erbjuder både enkla träningsövningar och andningsövningar som hjälper dig att återuppbygga och aktivera kroppen, vilket i sin tur underlättar dina vardagssysslor.

Samt att kunna hjälpa till ett rehabiliterande perspektiv så som under eller efter diskbråk. För att slippa ryggont måste vi vända om och se vad har vi som hjälper vår rygg för att den ska fungera? Jo våra magmuskler. Hör av dig så hittar vi vart du och jag behöver börja för att kunna stärka upp dig!

Samt att kunna hjälpa till i ett rehabiliterande perspektiv så som under eller efter diskbråk. För att slippa ryggont måste vi vända om och se vad har vi som hjälper vår rygg för att den ska fungera? Jo våra magmuskler. Kroppen behöver ibland hjälp att komma tillbaka efter skada eller dåligt rörelsemönster, jag kan hjälpa dig att komma igång och slippa värk och känna dig stark! Hör av dig så hittar vi vart du och jag behöver börja för att kunna stärka upp dig!