Herbalife

Stronger You = Johanna

Johanna heter jag som driver företaget Stronger You. Jag har igenom mina år som terapeut sett kopplingar med hur viktigt det är för våra kroppar, välmående samt återhämtning med bra kost. Näringsrika råvaror för att få ihop balansen i kroppen. Varför får vi så ont i magen? Hur ska vi får ihop livspusslet för att undvika fällor och rucka balansen som är grenverket för kroppen?

Jag har arbetat som kock och tror på riktig mat och inte stoppa i kroppen tomma byggstenar. Tävlar på hög nivå inom styrkelyft och haft en topp fem placering i Sverige. Insikten om att det inte bara är att träna fokuserat utan också vikten av återhämtning i form av kost och sömn är ALLT.

Så nu till frågan, hur kan jag hjälpa dig med balans och rätt näring?

MÅLINRIKTAD NÄRING

De målinriktade näringsprodukterna gör det enklare att få kontroll över din hälsa genom att ge kroppen just det specifika och målinriktade näringsstöd som den behöver.

Varför kosttillskott?

Varje dag bör du se till att få i dig de rekommenderade mängderna av makronäringsämnen som protein, fett och kolhydrater samt mikronäringsämnen (vitaminer och mineraler) i en livsstil som även innehåller regelbunden träning och ett tillräckligt vätskeintag. Det är viktigt att du får i dig de här näringsämnena från de rätta livsmedlen och från produkter som grundas på vetenskaplig forskning, så att kroppen får rätt bränsle. Det kan ha fler fördelar än du tror, bland annat att hjälpa dig uppnå en sund kroppsvikt, få frisk hy, normal ämnesomsättning, friska leder och en normal hjärnfunktion.

Formula 1

Formula 1 är praktisk, smakar gott och är näringsrik – en allt i ett-shake. Shaken har en perfekt blandning av högkvalitativt protein, fibrer samt vitaminer och mineraler, och du behöver inte längre välja mellan en hälsosam eller en praktisk måltid – Formula 1-shaken går snabbt och lätt att tillaga!

 • Ge kroppen de näringsämnen som den behöver utan att behöva göra avkall på dina preferenser eller få i dig sådant du inte tål. Formula 1 är tillverkad av ingredienser från veganska källor som är glutenfria och inte innehåller konstgjorda färgämnen eller smakämnen.
 • Formula 1 är en måltidsersättning med högt proteininnehåll som bidrar till tillväxten av muskelmassa. Den innehåller essentiella mikro- och  makronäringsämnen samt tillsatta ört- och växtextrakt.
 • Njut av Formula 1 som en näringsrik frukost, lunch eller middag för att stödja din aktiva livsstil och dina viktkontrollmål*.
 • Den innehåller 25 vitaminer och mineraler, inklusive vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion och vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

VIKTIGA FÖRDELAR

 • 222 kcal per portion
 • 18 g protein per portion, vilket bidrar till tillväxten av muskelmassa
 • 4 g fibrer per portion
 • Varje portion innehåller minst 38 % av det dagliga rekommenderade intaget av 25 vitaminer och mineraler, inklusive krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.
 • Veganska ingredienser, glutenfri, naturliga aromämnen och inga artificiella färgämnen

Herbal Aloe örtkoncentrat

Herbal Aloe örtkoncentrat är en uppfriskande dryck som innehåller aloe vera-gel från aloeväxtens blad och ger vattnet en citrussmakande touche.

Stressar du mycket och äter på stående fot, så att magen far illa? Hjälpen för matsmältningssystemet finns kanske i den här goda drycken som fångat aloe-växtens fördelar. Genom att dricka Herbal Aloe örtkoncentrat kan du också få hjälp till att dra ner på intaget av socker och öka intaget av vatten.

HUR KAN DEN HJÄLPA DIG? 

Har du en stressig och aktiv livsstil kan det vara svårt att se till att du får i dig de två liter vatten som rekommenderas dagligen. Herbal Aloe örtkoncentrat är ett perfekt sätt att njuta av en hälsosam, uppfriskande och välsmakande dryck som även hjälper till att öka vätskeintaget.

Viktiga Fördelar

 • Kan ge positiv påverkan på matsmältningen. 
 • Stödjer kroppens rengöringssystem. 
 • Tillverkad av hög kvalitets aloe vera, som har uppfriskande egenskaper. 
 • Innehåller kamomill, som har lugnande egenskaper.

Aloe Vera hjälper mot IBS

Hjälper vid mag- och tarmproblem


Juicen har länge används traditionellt för en rad olika mag- och tarmproblem, främst tack vare sina antiinflammatoriska och läkande egenskaper. Juicen har även en milt laxerande verkan. Aloe vera-juice används vanligen vid förstoppning, hemorrojder, magkatarr samt vid irritation och sår i mage och tarmar. Svensk forskning från 2012 visar också att aloe vera kan ge lindring vid IBS. Man fann att tarmfunktionen förbättrades vilket medförde att smärtan minskade.

IBS är inte farligt, bara väldigt jobbigt. Personer med IBS har en överkänslig tarm vilken påverkar deras levnadstandard på alla möjliga, och omöjliga, sätt. Tyvärr finns inget universalmedel som botar IBS utan istället handlar det om att hålla sjukdomen i schack genom att behandla och lära sig leva med de symtom man har. Ofta räcker det med att lägga om matvanorna och börja äta regelbundet. Men så finns vissa andra hjälpmedel. Intensiv forskning pågår inom området, både i Sverige och internationellt.

Aloe vera-dryck kan hjälpa med att skapa balans i magen och resten av kroppen. När du dricker aloe vera, kan du bland annat:

– stärka ditt immunforsvar,

– lindra halsbrand och sura uppstötningar,

– få ordning på syra-/basbalanen , eftersom aloe vera är basisk, och vi ofta intar för många sura matvaror och drycker,

– normalisera balansen i magen och förebygga såväl förstoppning som lös mage,

– minska uppsvälld mage,

– säkra en stabilare blodsockernivå,

– rensa din kropp från avfallsämnen och giftämnen, som har samlats.

.

Instant örtdryck

När man har en upptagen eller stressig livsstil kan man ibland känna sig hängig och ha svårt att koncentrera sig. 

Instant örtdryck är en uppfriskande dryck med grönt och svart te som kan avnjutas varm eller kall och bara innehåller 6 kcal per portion – ett bra sätt att hjälpa dig med det dagliga rekommenderade vätskeintaget.

Viktiga fördelar 

 • Låg kalorihalt – cirka 6 kcal per portion.
 • En kopp Instant örtdryck innehåller 51 mg koffein som hjälper dig att vara alert och ökar koncentrationsförmågan. 
 • Vårt gröna te har genomgått vattenextrahering för att ge dig hela spektret av ämnen som grönt te innehåller.
 • Finns i smakerna original, citron, hallon och persika.
 • Avnjuts varm eller kall, du bestämmer själv. 
 • En unik blandning av orange pekoe – ett traditionellt svart te – och grönt te med extrakt av malva, hibiskus och kardemummafrö som vederkvicker och piggar upp.

Havre-äpplefiber

Havre-äpplefiber är en läcker dryck som på ett enkelt sätt hjälper dig öka ditt dagliga fiberintag. En unik blandning av lösliga och olösliga fibrer. Havre-äpplefiberdryck innehåller även sex naturliga fiberkällor – äpple, havre, majs, citrus, cikoria och soja.

Viktiga fördelar

 • Inga artificiella sötningsmedel
 • Inget socker (innehåller 0,1 g naturligt förekommande socker)
 • 6 fiberkällor
 • 5 g fiber per portion
 • Innehåller både lösliga och olösliga kostfiber
 • 18 kcal per portion

Herbalife – Idrottsnutrition

Herbalife förstår att vätskebalans, energi och återhämtning är viktiga faktorer vid idrott och motion. Oavsett om du bara motionsidrottar eller om du är proffsidrottare har Herbalifes sortiment med produkter för energi, idrott och fitness något som ger såväl kropp som sinne extra bränsle.

HERBALIFE 24

HERBALIFE 24 baserar sig på det senaste i forskningsväg och är utformat för alla – oavsett om du ger dig ut i joggingspåret ibland, går på gymmet varje dag eller är en elitidrottare. HERBALIFE 24 har alla produkter du behöver för att underlätta dina förberedelser, din träning och din återhämtning:

Viktiga fördelar

 • 7 premiumprodukter for ett dagligt näringsintag, goda prestationer och återhämtning
 • Kan skräddarsys baserat på just din träningsmängd och dina prestationsbehov
 • Sammansättningarna baseras på det senaste i forskningsväg
 • Alla produkter är testade for förbjudna ämnen av en oberoende part